ALEX GRILLROOM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 173 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alex Grillroom. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 20:09 2x gyros schotel besteld. Vlees had totaal geen kruiden en smaakte nergens naar. Voor mij een enorme tegenvaller voor 35 euro. Nouwelijks iets van gegeten.
16 sep 2022 om 19:45 Fantastisch gegeten en zeker voor herhaling vatbaar. Eten netjes verpakt en nog loeiheet bij bezorging, top!
5 sep 2022 om 20:52 Goed verzorgd lekker warm goed verpakt lekker gegeten
1 sep 2022 om 18:22 Altijd super snel geleverd en vol met smaak!!!
21 aug 2022 om 9:03 Was heerlijk!
21 aug 2022 om 8:31 Heerlijk gegeten, had patat en kipnuggets besteld met extra patat. Ik had zelfs beter drinken kunnen bestellen want het was aardig veel. Zeker waar voor je geld. Ga ik vaker doen
19 aug 2022 om 19:15 Heerlijke kapsalons!!! Ga zeker vaker bestellen!
12 aug 2022 om 17:35 Bezorging was perfect op tijd en het was een vriendelijke bezorger! Maar het eten zelf was helaas zwaar ondermaats! Patat was super slap en en vet. Mijn vrouw haar turkse pizza was zo vet dat het er binnen een seconde uit liep. Hier haal ik niet meer
4 aug 2022 om 10:53 Super snel bezorgd, gloeiend heet en super lekker. Enige wat ik jammer vind is het zout op de patat van mijn kapsalon, maar verder helemaal top.
22 jul 2022 om 21:18 Voor het eerst kapsalon besteld, 3 verschillende soorten, was lekker vers, niet vet, en erg warm bij levering. Top!